• Jude Bellingham devine eroul decisiv al echipei Real Madrid, aducând victoria în al doilea meci consecutiv cu un gol crucial.
  • Golul său iconic a devenit simbolul noului sezon din La Liga și a inspirat numeroși imitatori.
  • Bellingham se alătură unei elite selecționate, devenind al treilea jucător din istoria Real Madrid care marchează în fiecare dintre primele patru meciuri pentru club, alături de legende precum Cristiano Ronaldo.

Sâmbătă, Real Madrid și-a redeschis cu fast ușile stadionului Bernabeu, după o renovare de 500 de milioane de lire sterline începută în 2019, iar ziua a fost marcată de prezența noului erou al echipei, Jude Bellingham. În ciuda condițiilor meteo dificile și a opoziției înverșunate a lui Getafe, Bellingham a continuat să-și impresioneze fanii și să-și arate maturitatea la doar 20 de ani, scrie BBC Sport.

Sezonul a început în forță pentru Bellingham, care a reușit să marcheze la debutul său pentru Real Madrid împotriva lui Athletic Bilbao, adăugând apoi două goluri în victoria împotriva lui Almeria și un gol decisiv în meciul cu Celta Vigo.

Managerul Carlo Ancelotti l-a lăudat pentru personalitatea sa și pentru adaptarea rapidă la echipă, spunând că „deja pare că este cu noi de mult timp.”

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Belligham a înscris golul câștigător

În ciuda faptului că Bellingham a părut obosit în a doua repriză împotriva lui Getafe, el a rămas pe teren și și-a adus contribuția la eforturile echipei de a reveni în joc. Cu doar câteva secunde înainte de final, Bellingham a înscris golul câștigător al meciului, aducând victoria echipei sale pentru al doilea meci consecutiv. Această reușită a devenit rapid imaginea definitorie a noului sezon din La Liga și a inspirat mii de imitatori.

Bellingham a devenit al treilea jucător din istoria Real Madrid care a marcat în fiecare dintre primele patru meciuri pentru club, alăturându-se numelor ilustre precum Cristiano Ronaldo.

Citește și