• „Consider că echipa lui Max lucrează deja la mașina de anul viitor, așa că trebuie să ne luăm puțin ochii de la minge și să ne concentrăm și pe anul viitor, dar bucuroși că suntem acolo”, a spus el.
  • Max Verstappen și-a asigurat victoria duminică la Marele Premiu al Canadei pentru a zecea victorie consecutivă a Red Bull.
  • Lewis Hamilton insistă că nu este frustrat de actuala dominație a celor de la Red Bull în F1.

Red Bull a câștigat a zecea cursă la rând cu victoria lui Max Verstappen la Marele Premiu al Canadei duminică, scrie Independent. Lewis Hamilton crede că Mercedes trebuie să înceapă să se concentreze pe sezonul viitor, Red Bull menținându-și marșul către gloria titlului de F1 anul acesta.

Max Verstappen și-a asigurat victoria duminică la Marele Premiu al Canadei pentru a zecea victorie consecutivă a Red Bull – și nouă din nouă în 2023 – în timp ce echipa a sărbătorit și 100 de victorii în Formula 1.

Echipa lui Christian Horner conduce acum campionatul constructorilor cu 154 de puncte față de Mercedes, în timp ce Verstappen are un avans de 69 de puncte în clasamentul șoferilor față de coechipierul Sergio Perez.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA
PILE ȘI ȘTAMPILE
SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM

Sursă: Independent

Hamilton, care a terminat pe locul al treilea la Montreal, a fost mulțumit că se luptă cu Fernando Alonso de la Verstappen și Aston Martin în fruntea clasamentului, dar insistă că echipa sa trebuie acum să-și îndrepte atenția către 2024.

„Consider că echipa lui Max lucrează deja la mașina de anul viitor, așa că trebuie să ne luăm puțin ochii de la minge și să ne concentrăm și pe anul viitor, dar bucuroși că suntem acolo”, a spus el. „Pentru noi să fim acolo sus, să avem bătălii cu Fernando în Aston și să fim pe al doilea rând, a fost grozav. Să fii pe podium două curse la rând este cu adevărat fantastic pentru noi.

„Am alergat și pe locul patru la Monaco, așa că ne apropiem cu siguranță. Și va fi o bătălie de dezvoltare în restul sezonului. Hamilton a adăugat că, în timp ce continuă să urmeze un al optulea campionat mondial record, tânjește din nou după luptele strânse din lupta sa pentru titlu din 2021 cu Verstappen.

„Este probabil ca ei să câștige fiecare cursă, mergând înainte, anul acesta, cu excepția cazului în care Astonii și noi punem mult mai multă performanță pe mașini sau mașina lor nu se termină”, a adăugat britanicul.

Citește și: