• Liverpool a debutat în noul sezon cu o victorie.
  • A fost 3 – 1 pentru cormorani în deplasarea de la Linz, cu Lask.
  • Luis Diaz i-a adus pe englezi în avantaj, după o pasă impecabilă a lui Gravenberch.

Liverpool a deschis noul sezon de Europa League cu o victorie clară în deplasarea din Austria, de la Lask. Liverpool a debutat în noul sezon cu o victorie. A fost 3 – 1 pentru cormorani în deplasarea de la Linz, cu Lask. Austriecii au deschis scorul împotriva cursului jocului, după ce Flecker a marcat fabulos din marginea careului mare, în minutul 14.

Liverpool a venit foarte determinată de la cabine și a reușit egalarea în minutul 56, după ce Darwin Núñez a executat perfect un penalty. Luis Diaz i-a adus pe englezi în avantaj, după o pasă impecabilă a lui Gravenberch, pentru ca Mo Salah să închidă tabela în minutul 88 după o frumoasă acțiune luată pe cont propriu.

Meciul serii s-a disputat, însă, la Amsterdam. Ajax si Marseille nu au dezamăgit, ba dimpotrivă au oferit un spectacol total fanilor prezenți în tribună. Lancierii au condus cu 2-0 și 3 la 2, însă Marseille a reușit să revină de fiecare dată. Ajuns la 34 de ani, Pierre Emerick Aubameyang a arătat că încă mai poate juca la cel mai înalt nivel, după ce a marcat o dublă în minutele 38 și 78 și a adus un punct pentru Marseille.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

West Ham a avut viața grea acasă cu debutanta TCS. Oaspeții au deschis scorul în minutul 48, dupa o gafă a fundașului Ogbonna, care l-a lăsat pe Stanic singur cu portarul. Ciocănarii n-au renunțat la luptă și revenit în joc în minutul 66, cand Kudus a marcat din pasa lui Benrahma. Același Kudus a lovit perfect cu capul din cornerul executat de Word Prouse în minutul 70, pentru ca Soucek să închidă tabela în minutul 82, după o nouă lovitură de colt trimisă impecabil de același Word Prouse.

Citește și: