Liverpool a deschis noul sezon de Europa League cu o victorie. A fost 3 – 1 pentru cormorani în deplasarea de la Linz

Liverpool a deschis noul sezon de Europa League cu o victorie clară în deplasarea din Austria, de la Lask. Liverpool a debutat în noul sezon cu o victorie. A fost 3 – 1 pentru cormorani în deplasarea de la Linz, cu Lask. Austriecii au deschis scorul împotriva cursului jocului, după ce Flecker a marcat fabulos din marginea careului mare, în minutul 14.

Liverpool a venit foarte determinată de la cabine și a reușit egalarea în minutul 56, după ce Darwin Núñez a executat perfect un penalty. Luis Diaz i-a adus pe englezi în avantaj, după o pasă impecabilă a lui Gravenberch, pentru ca Mo Salah să închidă tabela în minutul 88 după o frumoasă acțiune luată pe cont propriu.

Meciul serii s-a disputat, însă, la Amsterdam. Ajax si Marseille nu au dezamăgit, ba dimpotrivă au oferit un spectacol total fanilor prezenți în tribună. Lancierii au condus cu 2-0 și 3 la 2, însă Marseille a reușit să revină de fiecare dată. Ajuns la 34 de ani, Pierre Emerick Aubameyang a arătat că încă mai poate juca la cel mai înalt nivel, după ce a marcat o dublă în minutele 38 și 78 și a adus un punct pentru Marseille.

West Ham a avut viața grea acasă cu debutanta TCS. Oaspeții au deschis scorul în minutul 48, dupa o gafă a fundașului Ogbonna, care l-a lăsat pe Stanic singur cu portarul. Ciocănarii n-au renunțat la luptă și revenit în joc în minutul 66, cand Kudus a marcat din pasa lui Benrahma. Același Kudus a lovit perfect cu capul din cornerul executat de Word Prouse în minutul 70, pentru ca Soucek să închidă tabela în minutul 82, după o nouă lovitură de colt trimisă impecabil de același Word Prouse.

Citește și:

Exit mobile version