• Manchester City a fost încoronată campioană în Premier League după ce Arsenal a suferit o înfrângere în fața lui Nottingham Forest.
  • Aceasta este a cincea oară în ultimele șase sezoane când Manchester City câștigă titlul în Premier League sub conducerea lui Pep Guardiola.
  • Echipa este în curs de a realiza o performanță istorică, având șanse de a câștiga Premier League, Liga Campionilor și Cupa Angliei în același sezon, un fapt neîntâlnit în Anglia de la sezonul 1998-1999, când Manchester United a realizat această triplă performanță.

Manchester City a fost încoronată campioană în Premier League, după ce Arsenal a pierdut cu Nottingham Forest, relatează Sky News.

Forest a învins cu 1-0 pe City Ground și a asigurat victoria pentru City. Cu această victorie, City a câștigat pentru a cincea oară Premier League în ultimele șase sezoane, sub conducerea lui Pep Guardiola.

City se află în cursa pentru a realiza o performanță istorică, fiind în căutarea unui triumf în Premier League, Liga Campionilor și Cupa Angliei în acest sezon. Dacă vor reuși, vor deveni prima echipă din Anglia care realizează această triplă performanță de la Manchester United în sezonul 1998-1999.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Citește și: