Marea revenire în tenis: Simona Halep – Paula Badosa, astăzi. La Miami, sportiva dispută primul meci oficial după un an şi jumătate

Romania's Simona Halep celebrates after victory against Belgium's Yanina Wickmayer during their women's singles match on day seven of the 2015 Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 25, 2015. AFP PHOTO / MAL FAIRCLOUGH -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE

Simona încă nu are antrenor, după despărţirea de Patrick Mouratoglou. Nici puncte nu are în clasamentul mondial, beneficiind de un wild card pentru a pătrunde pe tabloul principal în Florida.

Simona este la Miami doar cu Joao Monteiro, un sparring partner portughez, şi de un fizioterapeut român. Dar la antrenamentul de dinaintea meciului cu Badosa (80 WTA) a avut parte şi de ajutorul fostului ei antrenor, Darren Cahill.

Australianul lucrează acum cu italianul Jannik Sinner, campionul de la Australian Open, şi a profitat de timpul liber pe care-l are înainte de startul meciurilor de pe tabloul masculin şi a asistat la sesiunea de antrenament a Simonei Halep, cei doi fiind fotografiaţi împreună.

În mod oarecum straniu, românca este favorită la casele de pariuri, asta pentru că Badosa nu traversează o perioadă deosebită.

MIAMI – primul tur

ANA BOGDAN – K. Siniakova (18.30)

JAQUELINE CRISTIAN – D. Parry (21.30)

SIMONA HALEP – P. Badosa (22.00)

Citește și

Exit mobile version