• Maria Sharapova a împlinit miercuri 36 de ani.
  • Sharapova a fost asaltată de mesaje din partea fanilor pe rețelele sociale.
  • Maria Sharapova s-a retras din activitate pe 26 februarie 2020.

Maria Sharapova a împlinit miercuri 36 de ani și nu poate uita amintirile din sportul în care și-a făcut un nume. De altfel, Sharapova a fost asaltată de mesaje din partea fanilor pe rețelele sociale.

La mulți ani, Maria Sharapova! Tenisul nu mai este la fel de când te-ai retras” , i-a transmis un fan, scrie publicația Sport Skeeda.

La mulți ani pentru jucătoarea mea favorită din toate timpurile!” , a scris alt internaut.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

La mulți ani mamei tenisului și celei mai bune din toate timpurile, pentru mine! Mereu îmi va fi dor de tine, Maria Sharapova, pe terenul de tenis, dar sunt atât de mândră să văd că faci tot posibilul și că dai tot ce poți în tot ceea ce faci. Bucură-te de ziua ta, Maria” , a fost un alt mesaj.

Fanii Mariei Sharapova au format și grupuri pe rețelele sociale. Unul dintre ele se numește We support Maria” și a ținut să-i transmită un mesaj.

Sharapova a câștigat 5 titluri de Grand Slam în carieră

„La mulți ani celei mai inspiraționale jucătoare din istorie, pe care am văzut-o în viața mea și care m-a făcut să experimentez toate emoțiile cu mai multă intensitate. Îmi va fi dor de tine, Maria Sharappova!” , a fost alt mesaj.

La mulți ani, Maria Sharapova! Aici sunt mulți ani de dragoste, aventuri, zâmbete și bucurii. Sperăm ca ziua ta specială să-ți aducă tot ce-și dorește inima ta cel mai mult. Meriți toate lucrurile pe care ți le dorești. Te vom iubi mereu” , a fost mesajul emoționant al grupului We support Maria” .

„Campioană, luptătoare, frumusețe, mamă. La mulți ani eroinei mele din toate timpurile, Maria Sharapova!” , a scris alt fan.

Maria Sharapova s-a retras din activitate pe 26 februarie 2020. Maria Sharapova a câștigat 5 titluri de Grand Slam în carieră. Primul a fost Wimbledonul, pe care l-a obținut în 2004, pe când avea doar 17 ani, după ce a bătut-o pe Serena Williams în finală.

FOTO – Twiitter

Citește și
Miliarde de date personale sunt vândute pe Dark Web. Cum poți verifica dacă te afli printre aceste persoane

FOTO. Piloții de avioane F-22 testează o casca de ultimă generație a US Air Force

FOTO. Andrew Tate, batjocorit pe rețelele sociale după ce s-a pozat într-o saună „rece”: „Banca de jos este rezervată copiilor”