• Noul Fiat 500 EV 3+1 e mașina pe care o conduci zâmbind
  • Datorită modului de deschidere a ușilor a fost poreclită „mini-Rolls Royce”
  • Autonomia este de 480 de kilometri, iar viteza maximă este de 150 km/h

Vrei o mașină electrică? Atunci de ce să nu alegi una pe care s-o conduci cu zâmbetul pe buze? N-ar fi rău, mai ales în traficul încrâncenat din București.

Fiat a prezentat adorabila 500 EV 3+1. E alintată mini-Rolls Royce, pentru felul în care se deschid ușile din spate. Firește, e o mașină de oraș, dar autonomia de 480 de kilometri te lasă să te gândești și la drumuri mai lungi.

Plus că se încarcă până la 80% în 35 de minute, iar pentru doar 5 minute de încărcare, ai 50 de kilometri asigurați. Atinge o viteză maximă de 150 de kilometri pe oră. Dacă-ți face cu ochiul, prețurile pornesc de la 32.000 de euro, dar va trebui să ai răbdare până anul viitor.

Youtuber-ul Ben Sullins, posesor de Tesla, a condus-o alături de soția lui, Jennie.

Ben&Jennie Sullins, posesori de Tesla: „E cea mai drăguță chestie pe care am văzut-o, zâmbești permanent când o conduci. Până și tu ai spus că zâmbești. Întreaga zi când am condus-o prima dată am zâmbit. Mai dispărea zâmbetul, pentru că nu are un control al tracțiunii prea bun, ceea ce nu-ți dă prea multă siguranță, dar a fost atât de distractiv.”

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME