• Până în prezent, Red Bull a fost o forță de neoprit în sezonul 2023 al Formulei 1.
  • Marele eveniment a fost inițial anulat datorită inundațiilor masive din zonă.
  • Monaco Grand Prix este cea mai emblematică cursă de Formula 1 din lume.

După o pauză neașteptată, Formula 1 se pregătește pentru revenirea marelui eveniment desfășurat la Monaco, relatează Hindustan Times. Inițial acesta a fost programat ca a doua etapă a unei triplete palpitante după Imola, însă planurile au fost deraiate din cauza inundațiilor grave și a alunecărilor de teren din regiunea Emilia-Romagna, ceea ce a făcut ca circuitul de la Imola să fie neadecvat pentru desfășurarea curselor.

Autoritatea Formulei 1 a luat decizia de a prioritiza eforturile de ajutorare, permițând echipelor și piloților să își acorde sprijinul celor afectați. Acum, accentul se mută din nou pe competiția antrenantă de pe emblematicul circuit.

Monaco este gata să testeze curajul și precizia piloților pe pistele sale legendare. Până în prezent, Red Bull a fost o forță de neoprit în sezonul 2023 al Formulei 1, obținând toate cele cinci victorii în curse, patru dintre ele fiind rezultatul unor clasări impresionante pe locul doi. Fiind cel mai apropiat contracandidat al lui Red Bull în acest moment, scena este pregătită pentru o bătălie palpitantă.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
„ECHITATEA POATE SALVA EDUCAȚIA”

În acest an, perioada de desfășurare va fi 26-28 mai, iar orele pentru fiecare sesiune din acest weekend sunt următoarele:


26 mai 2023, vineri

Antrenamente libere 1: 13:30-14.30 local
Antrenamente libere 2: 17:00-18:00, ora locală

27 mai, sâmbătă

Antrenamente libere 3: 12:30-13:30 local
Calificări: 16:00 local

28 mai, duminică

Cursă: 15:00 ora locală

Sursa: F1

Cu o moștenire care datează din 1955, Marele Premiu al Principatului Monaco deține o istorie ca fiind una dintre cele mai emblematice curse din lumea Formulei 1. Întrerupt doar o singură dată în 2020 din cauza pandemiei globale, acest circuit stradal legendar din Monte Carlo a captivat pasionații de curse timp de decenii.

Întinzându-se pe o distanță de 3,074 km și dispunând de 19 viraje provocatoare, legendarul Grand Prix cere o precizie de nezdruncinat din partea piloților, care navighează pe străzile înguste cu o intensitate care stimulează adrenalina.

Citește și:

STUDIU. Bărbații cheltuie mai mulți bani la mall, femeile petrec mai mult timp

Locuitorii evacuați din Belgorod sunt sfătuiți să stea departe de casă. Rusia acuză Ucraina că a lansat un atac de „sabotaj” peste graniță

Disney începe a treia rundă de concedieri. Compania reduce peste 2.500 de locuri de muncă