• Spaniolul a revenit în tenis în acest an, dar lucrurile nu au funcţionat aşa cum şi-ar fi dorit.
  • A jucat câteva meciuri, dar apoi s-a accidentat şi a trebuit să renunţe la planurile sale.
  • Nu a fost anunţat încă exact care va fi turneul în care va încerca din nou să revină în circuit.

Jucătorul de tenis Rafael Nadal a oferit joi o actualizare a stării sale de sănătate, informându-şi fanii şi despre planurile sale, înainte de o revenire anticipată pe suprafaţa sa favorită, zgura.

Spaniolul a revenit în tenis în acest an, dar lucrurile nu au funcţionat aşa cum şi-ar fi dorit. A jucat câteva meciuri, dar apoi s-a accidentat şi a trebuit să renunţe la planurile de a juca la Australian Open.

A revenit la Netflix Slam, un meci demosntrativ împotriva lui Carlos Alcaraz, dar apoi s-a retras de la Indian Wells Open. Ulterior, au apărut informaţii că Nadal a suferit o accidentare în timpul acelui meci. O veste neplăcută pentru fanii săi, aceasta fiind a doua încercare de revenire care a fost zădărnicită de o accidentare.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Nu a fost anunţat încă exact care va fi turneul în care va încerca din nou să revină în circuit, însă toate presupunerile merg spre prima parte a sezonului de zgură, suprafa sa de joc preferată.

Spaniolul a oferit informaţii succinte publicaţiei spaniole Marca, confirmându-şi obiectivul de a reveni pe zgură, dar nu a făcut nicio predicţie.

„Voi face tot posibilul să încerc să încep sezonul pe zgură, care este obiectivul meu, lucrez pentru asta şi mă străduiesc pentru acest obiectiv, dar nu îndrăznesc să spun nimic despre ce s-ar putea întâmpla, deoarece în ultima vreme mi-a fost greu să fac predicţii, din păcate.”

Speciliştii estimează că spaniolul îşi va face prima apariţie la Monte Carlo. Există totuşi şi varianta de a nu se prezenta la turneul monegasc şi să aleagă să se revină la unul dintre evenimentele sale preferate, Barcelona Open, pe care la câştigat de 12 ori.

Citește și