Viața sportivilor de performanță este una de sacrificiu, iar presiunea crește la competițiile importante, în special la Jocurile Olimpice.

Larisa Iordache a fost nevoită să renunțe la finala de la bârnă, de la Tokyo, după o accidentare. Cinci ani s-a pregătit pentru o medalie olimpică, iar acest lucru pare imposibil în acest moment.

Citește și Prima reacție a Larisei Iordache după ce s-a retras din finala olimpică la bârnă: „Durerea este peste limita mea de suportabilitate ca om”

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE

Însă Larisa e încurajată de zeița de la Montreal. Nadia Comăneci a vorbit la Aleph News despre durerile fizice și psihice ale Larisei Iordache și a încurajat-o să nu cedeze.

„Îmi pare extrem de rău pentru Larisa. A avut ghinion, ghinion, ghinion. Din păcate s-a întâmplat exact în momentul în care nu trebuia să se întâmple.

Ea este o luptătoare și a luptat mereu în situații dificile. Am comunicat în fiecare zi cu ea și cu antrenorii și mi-au trimis video-uri și am văzut ce poate și ce nu poate să facă. Și i-am sugerat să concureze doar dacă este aptă și este cel puțin 80%. Însă are încă 25 de ani. Așa că încă are posibilitate să mai continue”, a spus Nadia Comăneci, la Aleph News.