• Napoli a reușit să învingă Braga după ce Sikou Niakate a înscris un autogol la finalul meciului.
  • Braga a revenit după 11 sezoane, și-a intensificat jocul după pauză.
  • Real Madrid a învins acasă pe Union Berlin cu 1-0, cu un gol marcat de Jude Bellingham

Un autogol înscris pe final de meci de fundașul Sikou Niakate de la Sporting Braga a permis campioanei Italiei, Napoli, să câștige cu 2-1 în deplasare, miercuri, într-o partidă interesantă din Grupa C a Ligii Campionilor.

Într-un meci cu multe ocazii ratate, Napoli a preluat conducerea în prelungirile primei reprize, prin căpitanul Giovanni Di Lorenzo, care a șutat mingea trimisă spre el cu capul de atacantul Victor Osimhen. Șutul fundașului italian a nimerit bara și a intrat în poartă. Anterior, Osimhen nimerise și el în două rânduri bara porții lui Matheus.

Braga a revenit după 11 sezoane

Braga, care se află pentru a treia oară în Liga Campionilor, revenind după 11 sezoane, și-a intensificat jocul după pauză, iar atacantul Bruma a egalat în minutul 84 cu o lovitură de cap după o centrare perfectă a înlocuitorului Rodrigo Zalazar.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Însă patru minute mai târziu, Niakate a pecetluit victoria oaspeților cu o intervenție nefericită, reluând în proprie poartă, la prima sa atingere, o pasă a lui Piotr Zielinski din apropiere.

În cealaltă partidă din Grupa C, Real Madrid a învins acasă pe Union Berlin cu 1-0, cu un gol marcat de Jude Bellingham în ultima secundă.

Citește și: