• Simona a decis să dea în judecată compania canadiană care produce medicamentul care i-a adus sancțiunile.
  • Simona vrea să ceară companiei canadiene daune de câteva milioane de dolari, care să-i compenseze sezonul complet ratat din cauza acuzației de dopaj cu Roxadustat.
  • Simona a jucat ultimul meci oficial pe 29 august 2022, în primul tur de la US Open. Pe 11 septembrie anul acesta, Halep a ieșit complet din topul WTA.

Simona Halep nu renunță la luptă, după ce a fost suspendată 4 ani de agentia internațională pentru integritate în sport. Româncă va ataca la TAS decizia ITIA, unde speră să obțină o reducere a sentinței.

Simona a decis să dea în judecată compania canadiană care produce medicamentul care i-a adus atât de multe probleme . Procesul va fi unul civil, însă Simona vrea să ceară companiei canadiene daune de câteva milioane de dolari, care să-i compenseze sezonul complet ratat din cauza acuzației de dopaj cu Roxadustat.

 Conotațiile acestui proces in civil ar putea fi, însă altele. Ar putea pune o lumină bună asupra sportivei la TAS, tribunalul care va judeca apelul Simonei. Deși este o speță complet separată de apelul de la tribunalul pentru arbitraj sportiv, judecătorii de la Lausannne ar putea trata cazul in beneficiul SImonei, știind că ea dă în judecată compania care a produs deja celebrul Keta-MCT, medicamentul contaminat cu Roxadustat, semn că nu a cunoscut comopența acestuia când l-a ingerat.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA

Simona a jucat ultimul meci oficial pe 29 august 2022, în primul tur de la US Open. Pe 11 septembrie anul acesta, Halep a ieșit complet din topul WTA.

Citește și: