• Barcelona a trecut cu 5-0 de Antwerp, în debutul noului sezon Champions League.
  • Manchester City s-a impus cu 3-1 în fața Stelei Roșii, după 1-0 pentru sârbi la pauză.
  • În derby-ul serii, PSG a învins cu 2-0 pe Dortmund după golurile lui Mbappe și Hakimi.

Noul sezon al Ligii Campionilor a debutat așa cum s-au așteptat milioane de fani. Cu goluri fabuloase, răsturnări de scor și multe faze spectaculoase.

Barcelona a făcut spectacol pe Camp Nou, împotriva belgienilor de la Antwerp, cu un scor de 5 la 0 fără drept de apel, după ce Joao felix, a înscris cu o dublă, Lewandowski Gavi, dar și un autogol al belgienilor au ăncheiat un debut perfect pentru catalani.

Paris Saint Germain a trecut în derby-ul serii de Borussia Dortmund cu 2 la 0, după golurile lui Mbappe, din penalty și Hakimi, care a marcat după o fază în care s-a distrat cu apărarea germanilor.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Campioana en titre a Europei, Manchester City, a dominat de la un capăt la altul partida cu Steaua Roșie Belgrad. Cetățenii s-au văzut însă conduși la pauză, după golul lui Bukari, din prelungirile primei reprize. City a revenit foarte determinată de la vestiare și a reușit egalarea în minutul 47, prin Julian Alvarez. Alvarez a adus-o pe City în avantaj în minutul 60, pentru ca Rodri să închidă tabela la 3 la 1 în minutul 73.

AC Milan și Newcastle au încheiat la egalitate, 0-0, Leipzig s-a impus cu 3 la 1 în deplasarea de la Berna, împotriva celor de la Young Boys, Feyenoord a trecut cu 2 la 0 de campioana Scotiei, Celtic, în timp ce FC Porto a învins lejer, scor 3 la 1, în deplasarea cu Sahtior Donetk.

Meciul Lazio – Atletico Madrid a oferit și faza serii în Champions League. Condusi cu 1 – 0 de Atletico Madrid, lazialii s-au aruncat cu toate forțele în atac si au reusit o egalare miraculoasă în minutul 95, prin portarul Provedel.

Citește și: