• Barcelona a trecut cu 5-0 de Antwerp, în debutul noului sezon Champions League.
  • Manchester City s-a impus cu 3-1 în fața Stelei Roșii, după 1-0 pentru sârbi la pauză.
  • În derby-ul serii, PSG a învins cu 2-0 pe Dortmund după golurile lui Mbappe și Hakimi.

Noul sezon al Ligii Campionilor a debutat așa cum s-au așteptat milioane de fani. Cu goluri fabuloase, răsturnări de scor și multe faze spectaculoase.

Barcelona a făcut spectacol pe Camp Nou, împotriva belgienilor de la Antwerp, cu un scor de 5 la 0 fără drept de apel, după ce Joao felix, a înscris cu o dublă, Lewandowski Gavi, dar și un autogol al belgienilor au ăncheiat un debut perfect pentru catalani.

Paris Saint Germain a trecut în derby-ul serii de Borussia Dortmund cu 2 la 0, după golurile lui Mbappe, din penalty și Hakimi, care a marcat după o fază în care s-a distrat cu apărarea germanilor.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Campioana en titre a Europei, Manchester City, a dominat de la un capăt la altul partida cu Steaua Roșie Belgrad. Cetățenii s-au văzut însă conduși la pauză, după golul lui Bukari, din prelungirile primei reprize. City a revenit foarte determinată de la vestiare și a reușit egalarea în minutul 47, prin Julian Alvarez. Alvarez a adus-o pe City în avantaj în minutul 60, pentru ca Rodri să închidă tabela la 3 la 1 în minutul 73.

AC Milan și Newcastle au încheiat la egalitate, 0-0, Leipzig s-a impus cu 3 la 1 în deplasarea de la Berna, împotriva celor de la Young Boys, Feyenoord a trecut cu 2 la 0 de campioana Scotiei, Celtic, în timp ce FC Porto a învins lejer, scor 3 la 1, în deplasarea cu Sahtior Donetk.

Meciul Lazio – Atletico Madrid a oferit și faza serii în Champions League. Condusi cu 1 – 0 de Atletico Madrid, lazialii s-au aruncat cu toate forțele în atac si au reusit o egalare miraculoasă în minutul 95, prin portarul Provedel.

Citește și: