• Djokovic, în vârstă de 35 de ani, nu a părut în cea mai bună formă fizică la începutul meciului și a chemat un antrenor după ce a ținut pentru un avantaj de 2-1 în setul al doilea.
  • Nu a fost imediat clar care a fost problema, dar se pare că Djokovic a luat o pastilă pe care i-a dat-o antrenorul.
  • Djokovic a revenit recent după trei săptămâni de pauză din cauza unei probleme la cotul său drept.

Jucătorul danez Holger Rune, în vârstă de 20 de ani, a înregistrat a doua sa victorie în fața lui Novak Djokovic în puțin peste șase luni, învingându-l miercuri pe campionul de 22 Grand Slam-uri cu 6-2, 4-6, 6-2, ajungând în semifinalele Italian Open, scrie The Week.

Rune, care l-a învins pe Djokovic și în finala Mastersului de la Paris, în noiembrie, i-a dat bătăi de cap sârbului cu acoperirea rapidă a terenului. El și-a făcut adversarul să lovească mingi suplimentare la punctele pe care Djokovic credea că le-a finalizat deja.

În astfel de condiții, este foarte dificil să treacă mingea pe lângă el. El este foarte, foarte, foarte rapid. Mare anticipare. Pur și simplu, un jucător foarte talentat, dinamic, un jucător all-around. A fost pur și simplu mai bun. A jucat prea bine pentru mine în cea mai mare parte a meciului, a declarat Djokovic.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Djokovic, în vârstă de 35 de ani, nu a părut în cea mai bună formă fizică la începutul meciului și a chemat un antrenor după ce a ținut pentru un avantaj de 2-1 în setul al doilea. Nu a fost imediat clar care a fost problema, dar se pare că Djokovic a luat o pastilă pe care i-a dat-o antrenorul.

Djokovic a revenit recent după trei săptămâni de pauză din cauza unei probleme la cotul său drept. El se pregătește pentru Openul Franței, care începe peste 11 zile.

Știu că pot juca întotdeauna mai bine, a declarat Djokovic. Întotdeauna îmi plac șansele mele în Grand Slam-uri împotriva oricui, pe orice suprafață, în optimile de cinci. Să vedem cum va fi, a spus Rune, între timp, își întărește acreditările ca pretendent la un Grand Slam după un sezon solid pe zgură, care a inclus un loc al doilea la Mastersul de la Monte Carlo, un titlu la Munchen și acum un loc în semifinale la Roma.

Fiecare meci este o provocare uriașă pentru mine atunci când joc împotriva lui Novak. Este evident că este unul dintre cei mai mari care au jucat vreodată acest sport”, a declarat Rune.

Citește și: