• O brigadă din România va conduce returul uneia dintre semifinalele UEFA Women’s Champions League.
  • Iuliana Demetrescu se va afla la centru la partida Chelsea – Barcelona.
  • În cealaltă semifinală, programată duminică, se întâlnesc, la Paris, PSG şi Lyon, 2-3 în tur.

Iuliana Demetrescu va arbitra Chelsea – Barcelona, meciul retur al uneia dintre semifinalele UEFA Women’s Champions League.

O brigadă din România va conduce returul uneia dintre semifinalele UEFA Women’s Champions League. Iuliana Demetrescu se va afla la centru la partida Chelsea – Barcelona, programată sâmbătă, de la ora 19:30, pe Stamford Bridge, potrivit site-ului Federaţiei Române de Fotbal.

Din brigadă mai fac parte asistenţii Mihaela Ţepuşă şi Roxana Ivanov, în timp ce al patrulea oficial va fi Frida Klarlund, din Danemarca. În camera VAR se vor afla Ovidiu Haţegan şi Cătălin Popa.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

În manşa tur a semifinalei Ligii Campionilor, disputată la Barcelona, Chelsea a câştigat cu 1-0. Barcelona nu mai pierduse un meci pe teren propriu din 2019 şi, pentru prima dată din martie 2016, nu a reuşit să înscrie pe teren propriu într-un meci de Liga Campionilor.

În cealaltă semifinală, programată duminică, se întâlnesc, la Paris, PSG şi Lyon, 2-3 în tur. Finala UEFA Women’s Champions League va avea loc în 25 mai, la Bilbao.

Citește și