• City ar putea să nu se poată baza pe sprijinul țării atunci când o va înfrunta pe Inter.
  • Pep Guardiola nu se așteaptă să unească țara în acest weekend.
  • Chiar dacă nu poate conta pe sprijinul rivalilor, șeful City este fericit că echipa și fanii săi își vor reprezenta țara. Nu știu”, a spus el cu un zâmbet.

Pep Guardiola nu va ține cont de popularitatea lui Manchester City atunci când va începe sâmbătă finala Ligii Campionilor. Blues sunt la un meci distanță de a egala performanța echipei Manchester United din 1999, devenind doar a doua echipă din fotbalul englez care câștigă cele mai mari trei premii puse în joc într-un sezon, scrie Manchester Evening News. După ce au învins-o pe United pe Wembley pentru a câștiga Cupa Angliei, victoria în fața lui Inter Milano la Istanbul le va permite să câștige pentru prima dată Liga Campionilor.

În ciuda faptului că este singura echipă engleză din finală, City ar putea să nu se poată baza pe sprijinul țării atunci când o va înfrunta pe Inter. În plus, față de oricine de la United care dorește să își păstreze recordul de unicitate, opt cluburi au încercat să îi țină pe Blues în afara Europei înainte ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv să îi reintroducă în 2020 și există un nou sânge rău din cauza acuzațiilor din Premier League cu care se confruntă City.

Pep Guardiola nu se așteaptă să unească țara în acest weekend. Chiar dacă nu poate conta pe sprijinul rivalilor, șeful City este fericit că echipa și fanii săi își vor reprezenta țara. Nu știu”, a spus el cu un zâmbet.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

„Nu știu dacă United vrea ca noi să câștigăm Liga Campionilor! Nu sunt capabil să descopăr toți oamenii din Anglia. Bineînțeles că reprezentăm această țară și vrem să o facem bine, fanii noștri din Istanbul reprezintă clubul nostru și Marea Britanie. Să știu exact dacă toți vor ca noi să câștigăm, nu știu. Când te afli în această etapă, nu toți oamenii din întreaga lume vor să câștigi. Sunt sigur că sunt mulți oameni în Italia care o vor pe Inter, iar ceilalți nu. Ăsta este fotbalul cu rivalitate. Oamenii care ne plac pe noi cu siguranță, dar ceilalți nu contează dacă o vor pe Inter Milano. Până la urmă, nu este o problemă importantă”.

Citește și: