• Biletele pentru primul meci al lui Messi, așteptat vineri, pentru Inter Miami, în Cupa Ligii, se vând cu 110.000 de dolari.
  • Prețurile pentru unele locuri au crescut vertiginos după ce superstarul fotbalului a semnat oficial sâmbătă cu echipa din Major League Soccer.
  • Biletele pentru meciul de anul trecut din Cupa Ligii dintre Inter Miami și FC Barcelona au costat aproximativ jumătate din această sumă.

Biletele pentru primul meci al lui Messi, așteptat vineri, pentru Inter Miami, în Cupa Ligii, se vând cu 110.000 de dolari, potrivit unei căutări pe site-ul de bilete Vivid Seats. Acesta este unul dintre cele mai scumpe prețuri de bilete înregistrate vreodată pentru o echipă din MLS, scrie CNN.

Prețurile pentru unele locuri au crescut vertiginos după ce fotbalistul a semnat oficial sâmbătă cu echipa din Major League Soccer, într-o înțelegere despre care se spune că ar valora între 50 și 60 de milioane de dolari pe an.

Cu toate acestea, există opțiuni mult mai ieftine disponibile pentru meciul de vineri. Prețul mediu este de 487 de dolari, iar unii fani călătoresc mii de kilometri pentru a vedea meciul împotriva echipei mexicane Cruz Azul, a declarat un purtător de cuvânt al Vivid Seats. Biletele pentru meciul de anul trecut din Cupa Ligii dintre Inter Miami și FC Barcelona au costat aproximativ jumătate din această sumă.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

Prețurile pentru debutul lui Messi în MLS, pe 20 august, împotriva echipei Charlotte, au ajuns în medie la 288 de dolari, potrivit Vivid Seats, înregistrând o creștere de aproape 900% de la începutul lunii iunie, când au început speculațiile că Messi va veni în SUA. Prețurile biletelor în general pentru Inter Miami, în prezent pe ultimul loc în clasament , au sărit și ele cu aproximativ 700% de atunci.

În cadrul unui eveniment de prezentare duminică, Messi a declarat că este foarte încântat” să fie în Miami. Vin aici cu aceeași dorință de a concura, dorința de a câștiga și de a ajuta clubul să continue să crească”, a declarat el în fața unui stadion plin.

Citește și: