• Protestatarii au întrerupt pentru scurt timp meciurile, în cea de-a treia zi a turneului de la Wimbledon.
  • Doi protestatari de la Just Stop Oil au alergat pe teren și au împrăștiat sclipici portocaliu, înainte ca unul dintre ei să se așeze pe gazon.
  • Securitatea a fost întărită pentru Grand Slamul pe iarbă, după o serie de proteste la evenimente importante din Marea Britanie.

Protestatarii au întrerupt pentru scurt timp jocul în cea de-a treia zi a turneului de la Wimbledon, miercuri, aruncând cu sclipici portocaliu pe terenul 18 în timpul unui meci de simplu masculin. Doi protestatari de la Just Stop Oil au alergat pe teren și au presărat substanța înainte ca unul dintre ei să se așeze pe gazon, scrie Reuters.

Personalul de securitate l-a scos rapid pe individ, care nu a opus rezistență. Personalul a măturat sclipiciul de pe teren și se pare că nu au existat pagube.

Securitatea a fost întărită pentru Grand Slamul pe iarbă, după o serie de proteste la evenimente importante din Marea Britanie. Grupul ecologist a perturbat săptămâna trecută al doilea test de crichet Ashes de la Lord’s, încercând să împrăștie pudră portocalie pe teren.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

De asemenea, au intervenit în finala Premiership Rugby din acest an și la Campionatul Mondial de Snooker din Sheffield, unde au împrăștiat pudră portocalie pe o masă. Cursa de cai Grand National din acest an a fost, de asemenea, perturbată după ce activiștii pentru drepturile animalelor s-au legat de garduri.

Citește și