• Derby-ul dintre Tottenham și Liverpool a fost umbrit de controversele legate de arbitraj.
  • În minutul 33, la 0-0, reușita lui Luis Diaz a fost anulată eronat.
  • FC Liverpool a emis un comunicat prin care amenință cu proces federația arbitrilor.

Meciul weekendului în Premier League intră în prelungiri. Tottenham – Liverpool este urmat de un scandal fără precedent după o gafă uriașă de arbitraj. Iar Liverpool amenință acum că va da în judecată federația responsabilăde arbitrajul din fotbalul englez.

În minutul 33 al partidei, Liverpool a reușit să înscrie pe Luis Diaz, deși evolua deja în inferioritate numerică de câteva minute. Golul a fost anulat pentru offside, doar că jucătorul lui Liverpool se afla în poziție regulamentară. Asistenții video, Darren England și Dan Cook trebuiau să întoarcă decizia greșită a tușierului însă ei nu au știut că acesta anulase golul.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
LANDO NORRIS CÂȘTIGĂ CURSA DE LA MIAMI

PGMOL, federația care se ocupă cu arbitrajul din Premier League, a admis eroare, însă Liverpool a emis un comunicat dur prin care spune că această explicație nu este suficientă și că vor explora toate opțiunile posibile. Echipa poate da în judecată PGMOL.

Jones a primit cartonaș roșu în mod eronată, ca dovadă că Liverpool face apel care etapele de suspendare primite pentru un roșu direct să fie anulate. În repriza a doua, Diogo Jota a primit 2 galbene în două minute, iar la primul cartonaș a fost vorba despre o simulare.

Liverpool a ajuns la 4 cartonașe roșii în primele 7 etape, toate cu semne de întrebare, în condițiile în care în precedenții 5 ani primise tot atâtea cartonașe roșii. Liverpool simte că este vânată și evenimentele de la meciul cu Tottenham au reprezentat picătura care a umplut paharul.

Citește și: