• Real Madrid obține o victorie asupra lui Athletic Bilbao, datorită unui gol spectaculos marcat de Rodrygo și unei execuții excelente la finalizare.
  • Performanța solidă a lui Real îi menține în fruntea Ligii, cu opt puncte în fața lui Barcelona, pregătindu-se pentru meciurile cruciale din Liga Campionilor.
  • Athletic Bilbao ratează șansa egalării, iar Real Madrid înregistrează o noapte pozitivă, inclusiv cu revenirea lui Eder Militao după o accidentare, înainte de confruntarea cu Manchester City în Liga Campionilor.

Ultimul meci al lui Real Madrid înainte de a se confrunta cu Manchester City în Liga Campionilor s-a încheiat cu o victorie împotriva lui Athletic Bilbao, grație a două goluri bune marcate de Rodrygo, scrie BBC.

Atacantul brazilian a deschis scorul cu un final minunat de la 20 de metri.

Și s-a asigurat de puncte cu un final compus după o alergare labirintă.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Real Madrid, care l-a întâmpinat pe mijlocașul Angliei Jude Bellingham din suspendare, are opt puncte mai departe de Barcelona, ​​în fruntea Ligii, cu opt meciuri rămase.

Gazdele ar fi putut câștiga cu mai mult, dar Federico Valverde a fost refuzat de portarul Julen Agirrezabala, iar Brahim Diaz a lovit bara după ce Aurelien Tchouameni a reușit cu capul o nouă șansă, puțin pe lângă poartă.

Athletic Bilbao, care se confruntă cu Mallorca în finala Copa del Rey de la Sevilla sâmbătă (21:00 BST), i s-a refuzat egalarea la 1-0, când încercarea lui Inaki Williams a fost retrasă de Andriy Lunin.

Ei rămân pe locul patru în clasament, cu un punct în fața Atletico Madrid, locul cinci.

Într-o noapte pozitivă pentru Real, fundașul brazilian Eder Militao și-a făcut prima apariție din 12 august după o accidentare gravă când a intrat ca înlocuitor în minutul 92.

Ei îl găzduiesc pe Manchester City în prima manșă din sferturile de finală a Ligii Campionilor pe 9 aprilie (20:00).

Recordul de 14 ori campioni europeni se află la Manchester pentru retur, pe 17 aprilie (20:00).

Citește și