• Sevilla FC prezintă Scout Advisor, un instrument inovator construit pe platforma IBM watsonx, pentru a îmbunătăți procesul de recrutare a jucătorilor
  • „Scout Advisor” este conceput pentru a debloca întregul potențial al bazei de date extinse de jucători Sevilla FC pentru a crea noi avantaje competitive.
  • Watsonx îi permite lui Sevilla FC să creeze o punte între cercetarea tradițională centrată pe om și cea bazată pe date în identificarea și caracterizarea potențialilor recruți.

IBM și Sevilla FC au prezentat Scout Advisor, un instrument inovator generativ de inteligență artificială pe care Sevilla FC îl va folosi pentru a oferi echipei lor de cercetători o identificare și o evaluare cuprinzătoare, bazate pe date, a potențialilor recruți. Construit pe watsonx, platforma IBM de inteligență artificială și de date concepută pentru întreprinderi, Scout Advisor de la Sevilla FC se va integra cu suita lor existentă de aplicații dezvoltate de sine stătătoare, care folosesc intens date, scrie Newsroom IBM.

Departamentul de date al Sevilla FC a lucrat cu IBM Client Engineering Team pentru a construi Scout Advisor, folosind modelele de procesare a limbajului natural și modele de bază ale Watsonx pentru a căuta și analiza cantități masive de informații prezente în bazele de date existente ale clubului pentru a evalua potențialii recruți. Acestea includ atât date cantitative, cum ar fi înălțimea și greutatea, viteza, numărul de goluri sau minutele jucate, cât și date calitative nestructurate, cum ar fi analiza textuală conținută în cele peste 200.000 de rapoarte de cercetare.

Capacitățile de procesare a limbajului natural ale soluției au permis Sevilla FC să utilizeze mai multe modele de limbaj mari (LLM) pentru a ajuta la îmbunătățirea acurateței și eficacității identificării jucătorilor. Folosind instrucțiuni lingvistice de la cercetătorii Sevilla FC care descriu caracteristicile cheie ale jucătorilor căutați, Scout Advisor generează liste de candidați selectate pe baza cerințelor declarate și rezumă setul complet de rapoarte de cercetare pentru fiecare jucător în parte. În plus, Scout Advisor leagă fiecare jucător la propriile aplicații de date ale Sevilla FC pentru a obține informații profunde despre cifrele lor cantitative de performanță.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
CE FILM VEZI AZI?

Citește și