• Simona Halep a acceptat un wild-card la turneul de categorie WTA 250.
  • Anunțul oficial nu a fost făcut încă pe site-ul concursului care se va disputa în săptămâna 15-22 aprilie.
  • Românca va avea la Open Rouen o șansă în plus să câștige câteva partide, deoarece concurența e ceva mai mică.

Simona Halep va juca la turneul de la Rouen, competiție WTA 250. E al doilea turneu al româncei pe care-l va bifa, după suspendare, primul fiind la Miami Open, unde a pierdut în primul tur în fața Paulei Badosa.

Simona Halep a acceptat un wild-card la turneul de categorie WTA 250. Mai degrabă, retragerea din echipa de Billie Jean King Cup a fost cauzată de lipsa de pregătire, teama ca presiunea meciului cu Ucraina să apese pe umerii săi, dar și de faptul că un nou drum în SUA, unde este programată disputa, ar fi fost prea extenuant pentru Simona Halep.

„Charleston începe acum, foarte rapid, aşa că nu…o să rămân să mă antrenez în Bucureşti. O să încerc să îmi revin aici. Am discutat ceva (n.red. – despre participarea la turneele de la Stuttgart, Madrid şi Roma), dar încă nu s-a stabilit nimic…Sunt încrezătoare în mine, ca persoană, dar ca jucătoare de tenis mai am mult de muncit. O să fie greu să mă întorc acolo unde îmi doresc eu. Dar, ca persoană sunt mult mai bine” a precizat Halep zilele trecute.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Halep ar fi acceptat deja invitația de la organizatorii turneului WTA 250 de la Rouen, dar anunțul oficial nu a fost făcut încă pe site-ul concursului care se va disputa în săptămâna 15-22 aprilie, pe zgură, în sală. Cel mai probabil, Simona ar fi primit invitație și la Stuttgart, o competiție de rang superior (WTA 500), dar nu a cerut.

Românca va avea la Open Rouen o șansă în plus să câștige câteva partide, deoarece concurența e ceva mai mică. Aceeași tactică a adoptat-o și Naomi Osaka, cvadrupla campioană de Grand Slam optând pentru concursul din nordul Franței în locul celui de la Stuttgart.

Citește și