• Caroline Wozniacki a fost întrebată, într-o conferinţă de presă, ce părere are despre revenirea Simonei Halep în competiţii.
  • „Dacă vrei să te întorci şi a fost o greşeală, înţeleg, ar trebui să munceşti pentru a urca de jos în sus”, a spus Caroline Wozniacki.
  • Sunt și oameni negativi, asta este cu siguranță posibil. M-am antrenat cu ea la Monaco și nu a exprimat ceva negativ față de mine”, a spus Simona Halep.

Caroline Wozniacki a fost întrebată, într-o conferinţă de presă, ce părere are despre revenirea Simonei Halep în competiţii.

În primul rând, întotdeauna mi-a plăcut Simona. Am avut întotdeauna o relaţie bună. Am fost foarte deschisă în trecut în legătură cu ceea ce simt despre dopaj şi toate acestea. Cred că părerea mea despre dopaj este aceeaşi. Întotdeauna mi-am dorit un sport curat, corect pentru toată lumea. Este opinia mea. Din nou, nu mă refer direct la Simona, dar dacă cineva trişează intenţionat, dacă cineva a fost testat pozitiv pentru dopaj… Înţeleg de ce un turneu vrea să aibă o mare vedetă, dar cred… nu este o critică la adresa nimănui… dar este convingerea mea personală, nu cred că oamenii ar trebui să primească wild card-uri după aceea. Dacă vrei să te întorci şi a fost o greşeală, înţeleg, ar trebui să munceşti pentru a urca de jos în sus. Aceasta este părerea mea personală despre aceste lucruri. Este evident că situaţia Simonei a trenat mult timp. I s-a redus suspendarea. Nu a fost o exonerare, ci o reducere a pedepsei. Acum a fost în afara jocului pentru o vreme şi se va întoarce. Din nou, sper doar la un sport curat. Asta este tot ce îmi doresc. Vreau să am modele bune pentru tânăra generaţie.”, a declarat Caroline Wozniacki.

Sunt și oameni negativi, asta este cu siguranță posibil. M-am antrenat cu ea la Monaco și nu a exprimat ceva negativ față de mine, dar acum a făcut-o. Cred că ar trebui să citească decizia TAS, pentru că nu am fost o trișoare niciodată și nu s-a pus problema că m-am dopat vreodată. Este doar o contaminare de supliment. Eu am luat doar 9 luni pentru că a fost o contaminare de supliment. Dacă puteam să joc din iulie anul trecut, așa cum ar fi trebuit, pentru că am luat doar 9 luni de suspendare, nu aș fi avut nevoie de wild card. Așa că ar trebui să citească mai bine raportul, că nu sunt o trișoare și nu m-am dopat niciodată”, i-a răspuns Simona Halep.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
CE FILM VEZI AZI?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ

Citește și