• Simona Halep a revenit oficial pe teren cu o înfrângere după o absență de aproape 19 luni.
  • Jucătoarea româncă a pierdut la Miami în fața americancei Paula Badosa, locul 80 în clasamentul WTA.
  • Paula Badosa ar urma să joace în turul următor cu Aryna Sabalenka, numărul 2 WTA.

Simona Halep este din nou în prim-planul competițiilor WTA. Românca a pierdut marți în fața Paulei Badosa după trei seturi la Miami (6-1, 4-6, 3-6). Românca a arătat în multe momente că are ce să arate pe teren reluând drumul spre primele locuri ale clasamentului WTA.

Simona a intrat pe teren încrezătoare, zâmbind spre fanii din tribune.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA

După un prim game cedat fără să câștige niciun punct, Halep și-a revenit și și-a adjudecat primul set cu 6-1. Jucătoarea din România a solicitat un timeout medical în setul al doilea după ce a simțit dureri la umărul drept.

Simona știe unde vrea să ajungă

Înainte de meci, Simona Halep a publicat pe contul său de instagram un citat din Steve Jobs: ”ai curajul să-ți urmezi inima și intuiția. Ele deja știu cumva ceea ce chiar îți dorești să ajungi. Tot restul e în planul secund”.

Simona este la Miami doar cu Joao Monteiro, un sparring partner portughez, şi de un fizioterapeut român. Dar la antrenamentul de dinaintea meciului cu Badosa (80 WTA) a avut parte şi de ajutorul fostului ei antrenor, Darren Cahill.

Australianul lucrează acum cu italianul Jannik Sinner, campionul de la Australian Open, şi a profitat de timpul liber pe care-l are înainte de startul meciurilor de pe tabloul masculin şi a asistat la sesiunea de antrenament a Simonei Halep, cei doi fiind fotografiaţi împreună.

Citește și