• Simona Halep a figurat ultima oară în clasamentul WTA pe 28 august 2023.
  • Iga Swiatek şi-a consolidat poziţia de lider al clasamentului, având acum un avans de circa 2.800 de puncte faţă de Aryna Sabalenka.
  • Sorana Cîrstea a coborât 5 locuri faţă de acum două săptămâni şi se află acum pe locul 29.

Simona Halep a figurat ultima oară în clasamentul WTA pe 28 august 2023, când ocupa locul 1.138. Iga Swiatek şi-a consolidat poziţia de lider al clasamentului, având acum un avans de circa 2.800 de puncte faţă de Aryna Sabalenka, în timp ce aceasta se află acum la 840 de puncte de Coco Gauff, ocupanta locului al treilea.

Sorana Cîrstea a coborât 5 locuri faţă de acum două săptămâni şi se află acum pe locul 29, Ana Bogdan staţionează pe 66, iar Jaqueline Cristian a coborât un loc şi se află pe 83.

Simona a revenit oficial în arenele de tenis și a participat la turneul de la Miami. A fost eliminată de Paula Badosa în runda inaugurală, însă evoluția sportivei noastre a fost una încurajatoare după 18 luni de absență.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Halep nu s-a înscris la nicio competiție în această săptămână. „Din motive medicale”, Simona Halep nu va face parte nici din echipa României de Billie Jean King Cup în confruntarea cu Ucraina, programată pe 12 și 13 aprilie 2024, a anunțat Federația Română de Tenis.

Citește și