• Sportivii români au obținut 7 medalii de aur la Campionatul European de Canotaj.
  • Elisabeta Lipă: „România a demonstrat încă o dată că nu duce lipsă de copii talentați.”
  • România a obţinut 9 medalii – 7 de aur şi 2 de argint – în 11 probe şi a terminat competiţia continentală pe prima poziţie a clasamentului.

Sportivii români au obținut rezultate remarcabile la Campionatul European de Canotaj pentru Juniori. Delegația României a obținut 7 medalii de aur la categoria Under19 de la Kruszwica, Polonia. Elisabeta Lipă, fostă canotoare, spune că România a demonstrat încă o dată că nu duce lipsă de copii talentați și îi felicită pe toți sportivii, antrenorii, dar și colectivul medical.

Elisabeta Lipa: „Important este ca aceste talente să fie descoperite, să intre pe mâini bune, să aibă profesori, specialiști dedicați, hotărâți, ambițioși, care să le îndrume pașii către performanță. Rezultatele nu au cum să nu apară.”

„Viața de cantonament este frumoasă, dar și grea. În general, performanța cere sacrificii. Dar este extraordinar de frumos atunci când ai rezultate, când urci pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, când îți faci țara cunoscută în lume”, a spus Elisabeta Lipa, la Aleph News.

Recomandări

RISC DE INCENDII ÎN GRECIA ȘI TURCIA
ELEVII ROMÂNI ÎNVAȚĂ ÎN CLĂDIRI CU RISC SEISMIC
CE SE ÎNTÂMPLĂ CU MACRON?
CUM TE AJUTĂ PUBLIC SPEAKING LA JOB?
CUM VA FI VREMEA ZILELE URMĂTOARE
CE SFAT LE DĂ BEZOS TINERILOR

România a obţinut 9 medalii – 7 de aur şi 2 de argint – în 11 probe şi a terminat competiţia continentală pe prima poziţie a clasamentului.

Citește și