• Asociația Internațională de Psihologie, Nutriție, Sport și Fitness oferă cursuri de nutriție și sport
  • Oricine se poate înscrie, chiar dacă e începător sau profesionist

În pandemie poate fi complicat să te apuci de sport. Să te și ții de el, e și mai complicat.

Dacă nu știi cu ce sa începi te ajută Asociația Internațională de Psihologie, Nutriție, Sport și Fitness. Iulian Dinu, președintele asociației, a povestit cum vor arăta cursurile ONG-ului și cum poți reuși să combini sportul cu nutriția.

„Noi de dorim în primul rând să mergem pe partea de educație, să educăm populația din România din mediul urban și rural. Nutriția este foarte importantă, se spune că 70-80% e nutriție, iar restul 20-30% sport, dar neapărat trebuie să existe și partea de odihnă”, a declarat Iulian Dinu, președinte, AIPNSF.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Poți să intri în asociație și dacă ești începător, dar și dacă ești profesionist. De exemplu, Denisa este antrenor personal și își dorește să participe la activitățile asociației

„Asociația o să mă ajute prin participarea activă la traininguri, workshopuri și la cursurile pe care o să le organizeze. Din punct de vedere profesional, mă ajută să mă dezvolt. Să-mi dezvolt aceste domenii la care se referă și asociația, anume sport, nutriție și psihologie”, a spus Denis Știrbulescu, membru al asociației.

Răzvan Șindelaru, maestru al sportului și antrenor la asociație, îți dă un pont. Te las să te gândești la el…

„Românii mănâncă. Ei știu să mănânce. Dar nu știu să se hrănească. Dacă vreți să vă ajutați corpul. Cum să faceți să nu mâncați? Că vă e greu să nu mâncați când e ciocolata în frigider. Nu o cumpărați! Dacă o cumpărați, o s-o și mâncați”, spune Răzvan Șindelaru,