• Lionel Messi a înscris o lovitură liberă în prelungirile meciului lui de debut la Inter Miami.
  • Inter Miami a învins Cruz Azul cu 2-1 în meciul din Cupa Ligii.
  • Primul gol al lui Inter Miami din era Lionel Messi a fost marcat de Robert Taylor.

Lionel Messi înscrie în ultima clipă golul victoriei la debutul lui Inter Miami, argentinianul înscrie o lovitură liberă în prelungirile meciului, iar Inter Miami a învins Cruz Azul cu 2-1 în meciul din Cupa Ligii, scrie The Guardian.

Debutul lui Messi de la Inter Miami a fost un succes, sportivul a primit o lovitură liberă de la 25 de metri. El a trimis o lovitură perfectă în colțul superior, câștigând meciul, și a fost asaltat de coechipierii bucuroși. Nu după mult timp, arbitrul a fluierat și victoria cu 2-1 a fost completă.

Cum a decurs meciul

Messi a intrat la începutul reprizei secunde, când Inter Miami conducea cu 1-0. L-a îmbrățișat pe jucătorul pe care îl înlocuia, mijlocașul Benjamin Cremaschi, apoi a intrat pe teren în timp ce mulțimea estimată la 21.000 de spectatori aplauda, aproape toți cu telefoanele scoase pentru a filma momentul.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE
ROMÂNII SE LASĂ PĂCĂLIȚI
COP 29 VA FI DESPRE PACE
TU CE VIN BEI LA MASAS FESTIVĂ?
DEZASTRU ÎN BRAZILIA DIN CAUZA PLOILOR

Primul gol al lui Inter Miami din era Messi a fost marcat de Robert Taylor, care a trimis o lovitură joasă din interiorul stâlpului îndepărtat pentru un avantaj de 1-0 în finalul primei reprize. Messi a sărit de pe scaun, și-a aruncat mâinile în aer, a aplaudat de mai multe ori și a izbucnit într-un zâmbet larg.

Inter Miami a avut nevoie de 4 ani de planificare și 2 ani de urmărire efectivă pentru a-l aduce pe Messi la club. „A meritat”, a declarat coproprietarul clubului, David Beckham, la începutul săptămânii.

Citește și: