• Modelul unicat KC23 de la Ferrari și-a făcut debutul la Goodwood Festival of Speed.
  • KC23 are un motor V8, 2 turbocompresoare ce produc peste 600 CP și o cutie cu 7 trepte.
  • Modelul este făcut pentru unul dintre colecționarii mărcii, iar proiectul a durat 3 ani.

Modelul unicat KC23 de la Ferrari, și-a făcut debutul public la Goodwood Festival of Speed, scrie Lifestyle. Comandat de unul dintre cei mai mari colecționari ai mărcii, acest nou proiect se numește KC23 și este construit în jurul arhitecturii lui 488 GT3 Evo 2020. Mașina va fi expusă și la Muzeul Ferrari din Maranello în perioada 1 august – 2 octombrie.

Celebrând cea mai de succes mașină de pistă a Calului Ras din istoria de 76 de ani a lui Maranello, 488 GT3 în format Evo 2020, KC23 adaugă o altă dimensiune construcției. Luând o abordare îndrăzneață și extremă, mașina își imaginează viitorul curselor folosind soluții aerodinamice inovatoare.

KC23 este un model realizat la comandă pentru unul dintre colecționarii mărcii. Are un motor V8 de 3,9 litri, două turbo-compresoare care produc cel puțin 600 CP și este adaptat la o cutie de viteze cu 7 trepte. Design-ul a fost semnat de echipa condusă de Flavio Manzoni, iar întregul proiect a durat 3 ani.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE
CUM E VREMEA ZILELE URMĂTOARE

Alte detalii ce se pot observa includ uși tip fluture, faruri și lumini spate reproiectate, absența stâlpilor vizibili, un colorit Gold Mercury, scaune Alcantara și două seturi de roți (pentru cursă și afișaj). Ce are diferit față de GT3 EVO, sunt prizele de aer motorizate și panourile caroseriei.

Citește și