• Mascota Burnie, îmbrăcată în mănuși de box aurii supradimensionate, a fost lovită de un croșeu de stânga al artistului irlandez de arte marțiale mixte McGregor.
  • Întrebat despre incidentul cu McGregor la o conferință de presă de după meci, White a spus că a văzut ambele incidente și a întrebat: La ce vă așteptați?”.
  • Persoana din costumul mascotei a fost dusă la camera de urgență a unui spital din apropiere pentru tratament.

O mascotă de la Miami Heat ar fi fost transportată la spital după ce a fost lovită de Conor McGregor la un meci din NBA. Cascadoria publicitară care se pare că a mers prost a avut loc la pauza meciului dintre Miami Heat și Denver Nuggets, scrie Sky News.

Mascota Burnie, îmbrăcată în mănuși de box aurii supradimensionate, a fost lovită de un croșeu de stânga al artistului irlandez de arte marțiale mixte McGregor. Fostul campion UFC a mai dat un pumn în timp ce Burnie zăcea la pământ, înainte ca mascota să fie târâtă de trei persoane în afara terenului.

McGregor l-a stropit pe Burnie dintr-o sticlă neagră în timp ce mascota era târâtă afară – cascadoria promovând un spray pentru ameliorarea durerii. Ulterior, s-a raportat că persoana din costumul mascotei a fost dusă la camera de urgență a unui spital din apropiere pentru tratament. Miami Heat a declarat că angajatul, care nu a fost identificat, a primit medicamente pentru durere și se odihnește acasă.

Președintele UFC, Dana White, a pus sub semnul întrebării practica mascotelor de a primi pumni de la luptători profesioniști”, spunând că nu pare a fi cel mai inteligent lucru din lume”. În 2018, fostul campion mondial de box la categoria grea, Deontay Wilder, a fost invitat să își arate puterea de lovire asupra unei mascote de hotdog și i-ar fi rupt maxilarul purtătorului de costum.

Întrebat despre incidentul cu McGregor la o conferință de presă de după meci, White a spus că a văzut ambele incidente și a întrebat: La ce vă așteptați?” Ce se întâmplă cu mascotele care sunt lovite în față de luptători profesioniști?”, a adăugat el. Din ce sunt făcute aceste mascote? Dacă nu cumva ești ca mascota de la Golden Knights cu o cască de metal. Nu aș accepta ca luptătorii profesioniști să mă lovească în față dacă aș fi mascotă, nu mi se pare cel mai strălucit lucru din lume.”

Citește și: