• Misiunea Artemis pentru revenirea pe Lună are un nou episod pregătit pentru anul viitor.
  • NASA vrea să lanseze avionul supersonic X-59 Quesst.
  • Pe 8 aprilie 2024 va avea loc o eclipsă totală de soare, vizibilă din SUA, Mexic și Canada.

Cerul nu mai este de mult limita pentru omenire. Iar pentru 2024, NASA are planuri mari: Artemis 2 îți propune să survoleze în jurul lunii cu un echipaj de astronauți.

Este o nouă zi în explorarea spațială. În timp ce navigăm către această nouă mare cosmică sunt atâtea lucruri de învățat. Sunt atâtea lucruri care să ne ofere entuziasm. Companiile americane vor trimite mărfuri către Lună pentru prima dată. Aceste misiuni reprezintă provocări și sunt riscante.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Ne vor ajuta să facem noi experimente. Artemis este diferită de tot ceea ce a încercat omenirea înainte. Și vom descoperi tehnologii salvatoare de vieți pe parcurs. 00.53 Misiunea Artemis nu este însă singurul obiectiv major pentru NASA de anul viitor. Agenția vrea să readucă la viață proiectul avioanelor supersonice. Iar cerul îți oferă și el un moment spectaculos anul viitor: pe 8 aprilie va avea loc o eclipsă totală de soare.Jet-ul X-59 va revoluționa industria aviatică. Vom arăta ce este posibil când îndrăznim să ajungem la tărâmuri cosmice îndepărtate. Și avem o eclipsă solară totală. Ți se taie răsuflarea.

Citește și