• Fostul astronaut al NASA, Edgar Mitchell declară că extratereștri vizitează Pământul.
  • Mitchell: extratereștrii au venit pe Pământ pentru a preveni un război nuclear între SUA și Uniunea Sovietică în timpul Războiului Rece.
  • Mitchell a fost al șaselea om de pe Lună și pilotul modulului lunar din misiunea Apollo 14.

Sunt oare extratereștrii cei care au împiedicat omenirea să se prăbușească într-un război nuclear? Fostul astronaut NASA, Edgar Mitchell, crede că da. Într-un interviu acordat Mirror Online, al 6-lea om care a fost pe Lună, spunea că extratereștrii au venit pe Pământ pentru a preveni un război nuclear între SUA și Uniunea Sovietică în timpul Războiului Rece.

El făcea referire la celebra instalație de rachete White Sands din New Mexico, unde prima bombă atomică din lume – Trinity – a fost testată pe 16 iulie 1945.

„White Sands a fost un teren de testare pentru arme atomice – și asta este ceea ce extratereștrii. au fost interesați”, a spus Mitchell. „Ei au vrut să știe despre capacitățile noastre militare. Propria mea experiență de a vorbi cu oamenii a arătat clar că ET au încercat să ne împiedice să intrăm în război și să ajute la crearea păcii pe Pământ”. El a continuat spunând că ofițeri nenumiți ai Forțelor Aeriene i-au spus că rachetele lor erau adesea dezactivate sau doborâte de OZN-uri care zburau deasupra capului.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE

„Există o carte extraordinară, publicată în sute de milioane de exemplare pe Pământ, se cheamă Sfârșitul copilăriei, a lui Arthur C. Clarke, cel care a construit și scenariul pentru Odiseea Spațială din 2001, celebrul film. Arthur C. Clarke spune că atunci când lucrurile vor deveni extrem de strident periculoase, deasupra marilor orașe vor apărea aeronave gigantice care ne vor opri să ne facem rău în continuare pentru că făcându-ne rău nouă facem și cercului care există în Univers. Toate cărțile de SF sunt niște reflexe spre înainte ale societății umane”, a explicat Alexandru Mironov, scriitor SF, la Aleph News.

Alexandru Mironov: Eu cred că avertismentul Edgar Mitchell e de luat în seamă

Aceasta a fost a opta misiune cu echipaj uman a programului Apollo Mitchell. Împreună cu comandantul său, Alan Shepard, au petrecut mai mult de 30 de ore la suprafață, timp în care au colectat 45 de kilograme (100 de lire sterline) de mostre lunare și au efectuat diverse activități științifice.

„Faptul că Edgar Mitchell zice că s-a întâmplat asta, nu cred că s-a întâmplat, dar trebuie să iau în seamă faptul că nu am voie să îmi ies din minte atât de mult încât să pun în pericol ce se întâmplă în existența speciei. Eu cred că avertismentul Edgar Mitchell e de luat în seamă. Cosmonauții ajunși în spațiu ne-au arătat cum existăm noi, umili, mici, homo sapiens, în imensul cosmos și că putem să îl cunoaștem și sper să reușim să ne apărăm de noi înșine”, a spus Alexandru Mironov, scriitor SF, la Aleph News.

Citește și: