• Telescopul spațial Hubble de la NASA a surprins aceste imagini incredibile care arată o „iubire galactică”. Imaginile te vor lasa uluit.
  • NASA a mers pe Instagram pentru a împărtăși o postare fascinantă care prezintă „romantism galactic”.
  • „Prins într-o poveste de dragoste galactică.” Scrie NASA.

Telescopul spațial Hubble de la NASA a surprins aceste imagini incredibile care arată o „iubire galactică”. Imaginile te vor lăsa uluit, scrie HT.

NASA a împărtășit pe Instagram o postare fascinantă care prezintă „romantismul galactic”. Într-o serie de imagini, agenția spațială a surprins o coliziune cosmică.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G

„Prins într-o poveste de dragoste galactică. Ciocnirile cosmice au loc atunci când galaxiile sunt atât de aproape una de cealaltă încât atracția lor gravitațională reciprocă le atrage împreună. Deși aceste interacțiuni au loc de-a lungul a milioane și milioane de ani, telescopul nostru spațial Hubble ne-a ajutat să observăm aceste fuziuni de galaxii în curs”, a scris NASA.

În timp ce descria imaginile, agenția spațială a adăugat: „O colecție de imagini care înfățișează ciocnirea galaxiilor, așa cum este văzută de Telescopul Spațial Hubble. Unele galaxii par distorsionate față de forma lor originală și arată ca nori de gaz și praf. Brațele spiralate au fost desprinse de galaxiile spirale, iar unele galaxii au fost formate într-un streamer cosmic. Nuanțe de albastru, roz. iar albul domină galaxiile. Galaxii și stele mai mici sunt văzute în fundal cu întunericul spațiului”.

Citește și