• Un studiu demonstrează că nepoatele fumătorilor au cu până la șase kg mai mult decât cele ale căror bunici nu au fumat.
  • Explicația cercetătorilor e simplă: Corpul unui fumător produce mai multe proteine ca ale unui nefumător, iar corpurile nepoatelor vor moșteni cantitățile mari de proteine.
  • Un număr de 1700 de femei au fost monitorizate din anii 90 pentru acest studiu.

Nepoatele fumătorilor sunt predispuse la obezitate. Un studiu al cercetătorilor în biologie moleculară din Marea Britanie arată că nepoatele bărbaților fumători au șanse să se îngrașe până la obezitate. Nepoatele fumătorilor au cu șase kg mai mult decât ale nefumătorilor.

Întreabă-l pe bunicul tău dacă a fumat în tinerețe. Un studiu arată că nepoatele bărbaților fumători au șanse mai mari să ajungă la obezitate.

Obiceiurile nesănătoase ale bărbaților le schimbă genele, pe care le vor transmite și generațiilor următoare. Corpul unui fumător produce mai multe proteine decât corpul unui nefumător. Iar corpurile nepoatelor vor moșteni cantitățile mari de proteine, care le vor face să se îngrașe mai repede și mai ușor. Nepoatele fumătorilor au cu până la șase kilograme mai mult decât cele ale căror bunici nu au fumat.

Un număr de 1700 de femei au fost monitorizate din anii 90 pentru studiul care arată tendința de îngrășare până la obezitate.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS