• Un startup bazat pe A.I. a creat un instrument care poate acționa ca propriul tău asistent personal virtual. Această extensie Chrome te poate ajuta să îți faci cumpărăturile online.
  • „Este timpul să reimaginăm modul în care interacționăm cu internetul” , spune CEO-ul companiei care l-a creat.
  • Deși pare a fi un instrument util care poate economisi mult timp pentru utilizatori, experții sunt îngrijorați.

HyperWrite, un startup bazat pe inteligență artificială generativă, a creat un instrument care poate acționa ca propriul tău asistent personal virtual, navigând pe internet în locul tău și îndeplinind sarcini. Această extensie Chrome te poate ajuta să îți faci cumpărăturile online și nu numai, scrie Metro.

CEO-ul startup-ului HyperWrite, Matt Shumer, a demonstrat pe Twitter cum funcționează inovația.

Astăzi, dezvăluim asistentul personal al lui @HyperWriteAI, un agent A.I. revoluționar care poate folosi un browser web ca un om” , a spus Shumer în postare.

„Este timpul să reimaginăm modul în care interacționăm cu internetul” , a adugat el.

În videoclip agentul personal navighează pe site-ul Domino’s Pizza, face o comandă și chiar caută o adresă și un cod poștal pentru a finaliza comanda.

În timp ce Shumer îl descrie pe HyperWrite ca fiind cel mai avansat asistent personal dotat cu inteligență artificială din lume” , acesta se află încă la început.

Potrivit directorului general, utilizatorii pot doar să descrie ceea ce vor să facă, iar acesta va opera automat Chrome pentru a îndeplini sarcina respectivă. Aceasta include rezervarea de zboruri, comanda de mâncare, cercetarea unor subiecte complexe și gestionarea e-mailurilor.

Deși pare a fi un instrument util, care poate economisi mult timp pentru utilizatori, experții sunt îngrijorați de faptul că abilitățile de nivel uman ale software-ului ar putea fi, de asemenea, propice pentru hacking și alte escrocherii cibernetice.

Recunoaștem puterea imensă și responsabilitatea care vine odată cu dezvoltarea A.I. ,dar ne angajăm să o gestionăm în mod responsabil” , a declarat Shumer.

CEC a promis că asistentul personal HyperWrite nu va fi lansat public până când ,,nu se va găsi cea mai bună modalitate de a-l implementa în mod responsabil pentru toată lumea” .

În săptămânile și lunile următoare, compania va implementa filtre și va solicita feedback pentru a se asigura că fac acest lucru corect”.

Dar nu putem face ca Personal Assistant să fie sigur fără să vedem cum îl folosesc oamenii. Pentru ca acest lucru să se întâmple, vom oferi utilizatorilor selectați un acces anticipat în următoarele săptămâni. Acest lucru ne va permite să colectăm feedback și să aducem îmbunătățiri înainte de o lansare oficială” , a declarat Shumer.

Citește și:

Un capitol din Biblie, nemaivăzut până acum, a fost descoperit folosind lumina UV

FOTO. Jessica Simpson, mai slabă ca niciodată în urma unei diete. Apropiații, „îngrijorați” de pierderea drastică în greutate

Regele Charles al III-lea a decis. Nu își invită fosta cumnată, Ducesa de York, la încoronare