Agenția Spațială Americană (NASA) te-a dus în spațiu, acum te scoate la un joc de societate: The Lost Universe
  • „The Lost Universe” este un joc la care pot participa între 4 și 7 persoane
  • Agenția se mândrește astfel cu primul său joc de roluri de socializare realizat complet
  • În ultimii ani, NASA a colaborat cu realizatori de jocuri celebri

Agenția Spațială Americană scoate la bătaie un joc de societate. Pentru ”The Lost Universe”, specialiștii NASA au pus în structura unei aventuri de joc o poveste legată de realizările agenției.

„Ce se se întâmplă când combini jocul care a schimbat lumea și telescopul spațial care a schimbat lumea? Răspunsul o să te dea pe spate! În acest joc oficial cu roluri NASA conducătorul de joc pune o întrebare nebună: Ce-ar fi dacă Telescopul Spațial Hubble ar dispărea?”, te întreabă realizatorii noului joc.

Chiar și jocurile au o bază la NASA

Cei de la NASA au deja experiență când e vorba de colaborarea cu specialiști din lumea jocurilor. Celebră rămâne lansarea ”Angry Birds în spațiu”.
Tiina Mikkonen, senior account manager pentru compania Rovio, care a lansat Angry Birds, a dezvăluit apropierea de Agenția Spațială Americană: ”Lucrăm cu NASA deja de ceva timp și sunt mereu dornici să colaborăm. Avem și un astronaut, Don Pettit în spațiu care a acceptat să colaboreze cu noi și e tare captivant. Ei ne ajută cu toate problemele legate de fizică, legate de spațiu și gravitație”.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Citește și