• Amazon a dezvăluit recent cele mai frecvente întrebări adresate asistentului vocal inteligent Alexa în cursul anului 2023.
  • Întrebările despre ceremonia de încoronare au fost printre cele mai populare, cu interogări precum „Când are loc încoronarea Regelui?” și „Câți ani are Regele Charles?”.
  • În ceea ce privește întrebările sportive, cea mai frecventă a fost una foarte simpla „Alexa, care e scorul?”.

Amazon a dezvăluit recent cele mai frecvente întrebări adresate asistentului vocal inteligent Alexa în cursul anului 2023. Utilizatorii au fost curioși să afle o gamă variată de informații, de la detalii despre filmul Oppenheimer și înălțimea lui Lionel Messi până la rețeta pentru puddingul Yorkshire, scrie Sky News.

Printre cele mai comune întrebări s-au numărat „Alexa, câți ani are Regele?” și „cât durează filmul Oppenheimer?”. Interesul pentru înălțimea lui Messi, vârsta lui Sir Elton John și detaliile despre viața personală a lui Jennifer Lopez au fost, de asemenea, subiecte căutate în mod frecvent.

Întrebările despre ceremonia de încoronare au fost printre cele mai populare, cu interogări precum „Când are loc încoronarea Regelui?” și „Câți ani are Regele Charles?”.

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII

Cu entuziasmul spectatorilor pentru producțiile cinematografice Barbie și Oppenheimer au ocupat primele locuri în clasamentul întrebărilor, oamenii fiind curioși să afle despre ce este de fapt vorba în filmul Barbie.


În domeniul muzicii, Ed Sheeran a fost numit artistul cel mai ascultat, oamenii fiind curioși și despre situația sa financiară, iar melodia „Flowers” interpretată de Miley Cyrus a fost cea mai ascultată piesă a anului.

În categoria rețetelor, „Yorkshire Puddings” a fost cel mai căutat preparat, urmat de pancakes și banana bread. O intrare surprinzătoare în topul opt a fost rețeta pentru salata cu somon afumat la cald, linte și rodie.

În ceea ce privește întrebările sportive, cea mai frecventă a fost una foarte simpla „Alexa, care e scorul?”. Întrebările despre fotbal au fost populare, dar fanii sportului au căutat, de asemenea, actualizări despre cricket, Grand Prix și Wimbledon.

Citește și