• Potrivit raportului The Information, Apple lucrează la primul său telefon pliabil, deși nu este clar dacă va fi lansat vreodată.
  • Nu există detalii ferme despre formatul dispozitivului, dar inițial se credea că Apple va face un iPad pliabil.
  • Apple își păstrează tradiția de a revitaliza categoriile de produse atunci când lansează versiunea sa a unui dispozitiv existent.

Potrivit unui raport al The Information, se pare că Apple se pregătește să intre pe piața telefoanelor pliabile. Cu toate acestea, nu se așteaptă ca acest telefon să fie lansat prea curând, dacă va fi lansat vreodată. Nu există detalii clare despre formatul dispozitivului, cu excepția faptului că Apple a luat în considerare inițial fabricarea unui iPad pliabil, scrie Wired.

Deși există incertitudine în jurul acestui proiect, a fost ceva de genul unui secret deschis că Apple lucrează la telefoane pliabile de ceva timp. Compania are o abilitate de a revigora o categorie de produse atunci când lansează propria versiune a unui dispozitiv deja existent. Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă noul lor căști de realitate virtuală, Vision Pro, poate continua această serie de succes.

Dacă acest proiect se va materializa, ar reprezenta o schimbare semnificativă pentru Apple, care a cedat piața telefoanelor pliabile Samsung, Google, Oppo și Motorola timp de aproape cinci ani.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
„SATUL SATELOR” DIN ITALIA: PECCIOLI
CÂT ȚINE TINEREȚEA?
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI

Apple este cunoscută pentru standardele sale de design perfectioniste și se pare că a experimentat cu telefoane pliabile de-a lungul anilor, dar a evitat lansarea unor dispozitive cu probleme, chiar dacă datele arată că utilizatorilor le place să-și poată deschide și închide telefoanele.

Citește și