• Căștile au apărut ca un model demonstrativ pentru a arăta ce se întâmplă în interior.
  • Apple a contribuit la pionieratul popularității tehnologiei transparente cu iMac G3 translucid, la sfârșitul anilor 1990.
  • Fiind produsul nostru care s-a vândut cel mai rapid de la lansare, Beats Studio Buds sunt căști iubite de foarte mulți oameni”, a declarat Oliver Schusser, vicepreședinte al Beats și Apple Music.

Beats, care aparține de Apple, a lansat o nouă versiune a căștilor sale Studio Buds – și le-a făcut transparente. Beats Studio Buds+ include o serie de caracteristici noi, inclusiv o mai bună anulare a zgomotului și o durată de viață mai lungă a bateriei. Poate cea mai notabilă este adăugarea unei opțiuni de culoare transparentă, care permite utilizatorilor să vadă componentele electronice din interiorul atât al căștilor, cât și al carcasei de încărcare, scrie The Independent.

Este pentru prima dată în ultimii ani când Apple, care deține Beats, a lansat un produs transparent. Apple a contribuit la pionieratul popularității tehnologiei transparente cu iMac G3 translucid, la sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000 – la care s-au alăturat o serie de alte companii, cum ar fi Gameboy-urile translucide ale Nintendo – dar interesul pentru acest design a dispărut treptat.

Cu toate acestea, în ultimii ani, unele companii au adoptat din nou acest design. Noua marcă Nothing, de exemplu, a realizat nu numai căști complet transparente, ci și un telefon transparent. Acum, Apple a lansat propriul său nou aspect transparent pentru Beats Studio Buds+. Se crede că designul este parțial inspirat de machetele pe care Beats le-a creat inițial pentru a putea explica interiorul produselor – dar care au dus la comentarii care indicau că clienții ar putea dori și o versiune reală a produsului.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Versiunea originală a Studio Buds este cel mai popular produs Beats. Noile actualizări păstrează în mare parte același design de la acel produs, dar îmbunătățesc unele dintre caracteristicile sale. De asemenea, acestea includ și alte modificări importante, cum ar fi noi opțiuni de vârfuri pentru urechi pentru a se asigura că se potrivesc mai bine în urechile mai multor persoane.

Fiind produsul nostru care s-a vândut cel mai rapid de la lansare, Beats Studio Buds sunt căști iubite de foarte mulți oameni din întreaga lume și suntem încântați să le ducem la următorul nivel”, a declarat Oliver Schusser, vicepreședinte al Beats și Apple Music, într-un comunicat.

Citește și: