• Casca Vision Pro de 3.499 de dolari a fost principalul punct de interes al evenimentului de luni al Apple.
  • Cu toate acestea, nu există fotografii sau clipuri video cu persoane care să o folosească, în afara anunțurilor oficiale ale companiei.
  • În timp ce jurnaliștii au avut parte de demonstrații de 30 de minute, li s-a interzis să facă fotografii sau înregistrări video.

Căștile Apple Vision Pro au fost cel mai important anunț făcut luni în cadrul Worldwide Developers Conference, dar nu există nimic în afară de reclamele oficiale care să arate oameni care folosesc efectiv dispozitivul de 3.499 de dolari, scrie Business Insider.

Nici Tim Cook, nici vreun alt director Apple, nu a fost fotografiat purtând dispozitivul, ceea ce jurnalistul Bloomberg Mark Gurman a pus pe seama controlului meme”. Există câteva fotografii cu Mark Zuckerberg purtând căștile Meta – iar Twitter a făcut totuși o mulțime de meme-uri despre Vision Pro.

Pe lângă faptul că nu există imagini cu directori purtând căștile, se pare că presei i s-a interzis și să filmeze sau să facă fotografii cu jurnaliștii care încearcă dispozitivul, mai multe recenzii ale căștilor menționând acest fapt. Din nefericire, nu vă pot arăta nimic din toate acestea deoarece tuturor celor prezenți li s-a interzis să înregistreze ceva”, a scris Zoe Kleinman de la BBC.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Joanna Stern, pentru Wall Street Journal, a declarat: Apple nu m-a lăsat să fac fotografii sau înregistrări video ale experienței, dar iată încercarea mea de a vă introduce în interiorul căștii.” Chiar și YouTuberi precum Marques Brownlee – care are 17 milioane de abonați – au fost lăsați să vorbească despre cască, având la dispoziție doar imaginile oficiale ale Apple.

Toate demonstrațiile de 30 de minute au avut loc în spatele ușilor închise. The Journal descrie camera privată ca fiind la o scurtă plimbare cu căruciorul de golf, iar potrivit Wired, aceasta se afla într-o clădire construită special pentru întâlnirile Vision Pro.

Directorii Apple au refuzat, de asemenea, să vorbească în mod oficial despre cască, potrivit Wired. În ciuda acestui fapt, Vision Pro primește recenzii destul de bune și așa sperăm, având în vedere prețul său uriaș.

Citește și: