• Apple pregătește un eveniment special de toamnă, pe 12 septembrie.
  • Vizitatorii vor putea vedea noi modele, precum iPhone 15 și Apple Watch Series 9.
  • Este de așteptat ca la lansare să apară și modelul iPhone 15 Ultra.

Începe numărătoarea inversă pentru evenimentul Apple  de pe 12 septembrie. Sunt așteptate 4 noi modele: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro Max și iPhone 15 Pro. În plus, iPhone 15 Pro Max ar urma să fie primul iPhone din istorie cu o cameră periscop.

„Mă aștept ca iPhone 15 Pro să fie lider, așa că hai să începem cu modelele obișnuite, mai întâi. Ca și în cazul seriei Iphone 14, probabil că vor exista patru sticle din seria iPhone 15. iPhone 15 și 15 Plus vor fi practic un iPhone 14 Pro reambalat, fără camera teleobiectiv. Noile telefoane vor primi o cameră actualizată de 48 de megapixeli și vor moșteni cipul A16. La exterior, cele două telefoane vor schimba ecranul nu este pentru decupajul dinamic al insulei care a debutat pe 14 Pro și 14 Pro Max”, a spus Patrick Holland, editor CNET.

Timp de luni de zile, un flux nesfârșit de zvonuri despre iPhone 15 a circulat online. Unele sugerează o rundă de actualizări simple de la an la an, în timp ce altele indică posibilitatea unui model Pro mai mare, denumit iPhone 15 Ultra, cu o nouă marcă.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Citește și: