• În săptămâna în care iubitorii de gadgeturi din întreaga lume sunt vrăjiți de Vision Pro, un startup tânăr și curajos încearcă să creeze un spațiu pentru dispozitivul său de realitate augmentată.
  • Astăzi, Brilliant Labs, cu sediul în Singapore, și-a anunțat noul produs, Frame, o pereche de ochelari AR ușori, alimentați de un asistent AI multimodal numit Noa.
  • Ochelarii au captat atenția și investiția lui John Hanke, CEO al Niantic, platforma de realitate augmentată din spatele jocurilor precum Pokemon Go.

În săptămâna în care iubitorii de gadgeturi din întreaga lume sunt vrăjiți de Vision Pro, un startup tânăr și curajos încearcă să creeze spațiu pentru dispozitivul său de realitate augmentată, care prezintă un factor de formă total diferit de dispozitivul Apple, scrie Tech Crunch.

Astăzi, Brilliant Labs, cu sediul în Singapore, și-a anunțat noul produs, Frame, o pereche de ochelari AR ușori, alimentați de un asistent AI multimodal numit Noa. Ochelarii au captat atenția și investiția lui John Hanke, CEO al Niantic, platforma de realitate augmentată din spatele jocurilor precum Pokemon Go.

Pe lângă comenzile vocale, Noa este capabilă de procesare vizuală, generare de imagini și traducere. Cu aceste funcții, un utilizator care face cumpărături într-un mall îi poate cere Noei să verifice prețurile online ale unei perechi de pantofi la care se uită prin Frame, de exemplu.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G

Citește și