• BYD lansează un supercar electric de lux Yangwang U9, evaluat la 233.4450 de dolari.
  • Yangwang U9 atinge 100 km/h în doar 2,36 secunde și o viteză maximă de 310 km/h.
  • BYD anul trecut în ultimul trimestru a fost lider global în mașini electrice, depășind Tesla.

Bild Your Dreams își extinde strategia către segmentul de lux și dezvăluie un supercar electric: Yangwang U9. Mașina concurează direct cu Ferrari sau Lamborghini și este evaluată la peste 200.000 de dolari.

Ce specificații are această mașină? Și cât costă?

BYD aduce strategia electrică în segmentul de lux, comercializând modele sub mărcile Yangwang și Fang Cheng Bao. Bijuteria, că nu-i pot zice altfel, este evaluată la 233.450 de dolari și e într-o concurență directă cu ceilalți producători de lux precum Ferrari sau Lamborghini.

Yangwang U9 atinge 100 km/h în doar 2,36 secunde și o viteză maximă de 310 km/h. Acum are cu ce se lăuda. Știm că BYD, e una dintre cele mai puternice companii în producția de mașini electrice. Ei bine, în ultimul trimestru al anului trecut a devenit cel mai mare producător de mașini electrice, depășind chiar și Tesla. CEO-ul companiei Michael Shu, a și zis că își dorea să fie cel mai mare vânzător de mașini din lume.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Și i-a reușit. În ciuda provocărilor în sectorul EV-urilor, compania își menține încrederea, lansând actualizări și reduceri de prețuri, subliniind că „electricitatea este mai ieftină decât petrolul”. Acțiunile BYD au crescut în urma propunerii președintelui de dublare a răscumpărării acțiunilor sale în China. În plus, prima navă BYD care transportă vehicule electrice a ajuns recent în Olanda, care e clar o extindere a exporturilor companiei către piața europeană.

Citește și