• Consumer Electronics Show (CES) se desfășoară în perioada 9 ian. – 12 ian.
  • L’Oréal prezintă primul aplicator de machiaj computerizat portabil din lume.
  • Ballie (Samsung) vine cu un videoproiector integrat și foncționează pe bază de A.I.
  • Hyundai Ioniq 5 vine cu roți care se întorc în lateral pt. a intra într-un loc de parcare.

CES 2024 te surprinde pe zi ce trece. Evenimentul prezintă cele mai recente progrese și gadgeturi din diverse sectoare, inclusiv tehnologie, transporturi, sănătate și altele, cu un accent special pe utilizarea tot mai mare a inteligenței artificiale.

L’Oréal prezintă primul aplicator de machiaj computerizat portabil din lume. Acest dispozitiv de stabilizare a mișcărilor îi ajută pe cei care au dificultăți în acțiuni cu mâinile, mobilitate limitată sau cărora le este dificil să obțină un unghi confortabil atunci când se rujează. Pe lângă periuțe smart, clapete pentru pisici, televizoare 3D, avem și roboți casnici pe LG și Samsung. De la Samsung ai Ballie, iar cel de la LG, deloc inovator, se numește „LG smart home agent”. Aceștia îți fac viața mai ușoară acasă.

La Ballie ai un telefon pliabil cu balama ce se rotește la 360 de grade, videoproiector integrat și, desigur, funcționează pe bază de Inteligență Artificială. Visul conducătorilor care caută parcare? Coșmarul poate fi evitat. Hyundai Ioniq 5 are roți care se întorc în lateral pentru a intra într-un loc de parcare, rotiri la 360 de grade pentru a nu mai fi nevoit să dai cu spatele atât de des, de conducere în diagonală și multe altele. Încă nu l-au testat dincolo de 80 km/h și ar putea fi dată în folosință până în 2026.

Recomandări

PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE
TU CE VIN BEI LA MASAS FESTIVĂ?
CAFEA SAU CEAI?
MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
CARE SUNT NOUTĂȚILE ÎN AI?

Citește și