• Nu se știe despre prețuri sau când această tehnologie va fi disponibilă în dispozitivele de vânzare cu amănuntul, dar pare incredibil.
  • Există întotdeauna o serie de surprize la CES și în timpul evenimentului său First Look, Samsung a prezentat primul ecran transparent MicroLED din lume.
  • Efectul pe care îl au ecranele transparente micro OLED de la Samsung este greu de descris, deoarece produsul arată aproape ca o hologramă.

Deși încă nu se știe cât costă sau când această tehnologie își va găsi drumul în dispozitivele de pe piață, Samsung a prezentat nu unul, ci trei afișaje micro LED transparente diferite, cu design ușor diferit. Două dintre unitățile demo aveau sticlă colorată, ceea ce a făcut mai ușor să ignori orice potențiale obiecte de zonă din spatele panourilor, în timp ce alta părea a fi la fel de transparentă ca sticla obișnuită, oferind și un design fără cadru, scrie Engadget.

Efectul pe care îl au ecranele transparente micro OLED de la Samsung este greu de descris, deoarece produsul arată aproape ca o hologramă, deoarece plutește în aer. Toate unitățile demonstrative erau independente și măsurau aproximativ un centimetru grosime, ceea ce adaugă și mai mult la iluzia unui ecran plutitor. În plus, datorită densității mari de pixeli a micro LED-urilor, imaginile au arătat, de asemenea, incredibil de clare. Până acum Samsung a încărcat doar un singur videoclip vertical de EDM.

Potrivit unui reprezentant Samsung, deoarece display-urile MicroLED transparente au luminozitate mai mare în comparație cu panourile OLED transparente, acestea sunt, de asemenea, mai puțin afectate de lumina ambientală.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Vestea proastă este că, cu televizoarele MicroLED netransparente ale Samsung care costă în prezent 150.000 de dolari pentru un model de 110 inchi, va dura destul de mult până când aceste noi afișaje vor deveni aproape accesibile.

Citește și