• CES 2024 aduce inovații de la lideri precum Google, NVIDIA în A.I. jocuri și tehnologii noi.
  • TCL prezintă peste 100 de produse, inclusiv televizoare QD-Mini LED și dispozitive mobile.
  • AMD se concentrează pe A.I. și redefinește această eră cu noi CPU-uri și GPU-uri pentru laptopuri.

A început cel mai mare târg de tehnologie din lume. Dacă ești în Las Vegas, până pe 12 ianuarie ai o expoziție cu cele mai recente și mai une produse tech. De la cele mai noi monitoare de gaming, la procesoare sau laptopuri.

Cei mai buni: Samsung, Google, LG, Razer, Logitech, Adobe și multe altele. CES promite spectacol anul acesta și clar că ne așteptăm ca inteligența artificială să joace un rol important, dar este la fel de probabil să vedem niște evoluții în domeniul jocurilor, precum și o mulțime de tehnologii noi, de la PC-uri la televizoare. NVIDIA va dezvălui noile sale plăci grafice SUPER și se concentrează pe inteligența artificială și tehnologiile de ultimă generație.

TCL promite să prezinte peste 100 de produse de vârf, inclusiv televizoare QD-Mini LED, condiționere de aer, frigidere, mașini de spălat, dispozitive mobile, afișaje comerciale. Panasonic se axează pe energie durabilă și economie circulară, cu posibile dezvăluiri despre camere și baterii pentru vehicule electrice.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Roku intră în segmentul televizoarelor premium cu Pro Series, oferind tehnologie Mini LED și funcționalități AI. Hisense aduce inovații în tehnologia de afișare și promite dezvăluiri despre produsele pentru casă inteligentă. AMD se concentrează la fel pe inteligența artificială, urmărind să redefinească această eră cu noi CPU-uri și GPU-uri pentru laptopuri și, posibil, desktop.

LG prezintă noutăți în televizoare OLED, laptopuri Gram și soundbar-uri subțiri. Iar Samsung lansează programul „Designed for Samsung Gaming Hub”, certificând controlere pentru o experiență de gaming optimizată pe televizoarele sale inteligente.

Citește și