• Google tocmai a lansat Gemini, noul său model A.I., care a lansat un serviciu de abonament premium și a introdus AI în nucleul telefoanelor noastre.
  • Google își schimbă numele chatbot-ului din Bard în Gemini.
  • Începând de acum, milioane de oameni vor purta conversații vocale cu unul dintre cele mai puternice modele A.I. de pe piață.

Într-una dintre cele mai mari actualizări din istoria Google, compania a lansat versiunea completă a modelului său A.I. de nouă generație, Gemini. Google își schimbă numele chatbot-ului din Bard în Gemini, lansând o aplicație mobilă dedicată Gemini și lansând un serviciu premium de abonament AI, relatează Gizmodo.

Ba mai mult, Google schimbă și Google Assistant. Începând de acum, milioane de oameni vor purta conversații vocale cu unul dintre cele mai puternice modele A.I. de pe piață.

„Fiecare lansare este mare, dar aceasta este cea mai mare de până acum”, a declarat Sissie Hsiao, vicepreședinte al Gemini Experiences și Google Assistant, vorbind la o conferință de presă. „Pentru Google, Gemeni este mai mult decât modele. Este într-adevăr o schimbare în modul în care gândim tehnologia de ultimă oră și întregul ecosistem pe care îl construim, de la produse care afectează miliarde de utilizatori până la API-urile și platformele pe care dezvoltatorii și companiile le folosesc pentru a inova.”

Recomandări

ROMÂNIA VA EVALUA COMPETENȚELE DE CITIRE
A.I.-UL DUPĂ MOARTE DEVINE AFACERE
SUNTEM ÎN TOPUL DESTINAȚIILOR
INUNDAȚIILE FAC RAVAGII ÎN AFGANISTAN
ELEVII ROMÂNI MERG ÎN ITALIA
NADAL PIERDE LA ROMA

Aplicația mobilă Gemini este disponibilă acum pe dispozitivele Android, iar compania a adăugat Gemini la aplicația Google pe iOS. Gemini Ultra, cel mai puternic AI al companiei, este un plan care costă 19,99 USD pe lună. Este o schimbare majoră în modul în care compania vrea să fie percepută.

Citește și: