Cele mai importante eveniment din tech sunt în ianuarie. La CES, Samsung lansează noua serie Galaxy S21

Luna aceasta vei fi din nou conectat la tehnologie. Chiar de luni când începe un eveniment care, în mod normal, avea loc la Las Vegas.

Consumer Electronics Show este cel mai eveniment pentru tehnologia de consum. Prima ediție a avut loc acum 53 de ani. De atunci, ne-am obișnuit să vedem la Las Vegas noi tehnologii, gadgeturi inovatoare și multe smartphone-uri.

Este un eveniment care a avut 182.000 de vizitatori în 2019. Anul acesta tot show-ul va fi virtual. O certitudine este că în ultima zi la CES anul acesta, Samsung va lansa noua serie Galaxy S21.

Spre finalul lunii, între 19 și 21, respectiv 26 și 28 ianuarie vom vedea şase zile de conferințe la a 46-a ediție de Impact. Vor fi speakeri din întreaga lume și vom afla despre noi inovații în inteligența artificială și machine learning și multe alte.

Un alt eveniment este între 20 și 22 ianuarie, BettFest. La acesta sunt prezentate inovații în tehnologia educațională. Și cum tehnologia are un rol atât de important în viețile copiilor, BettFest de anul acesta va atrage mai multă atenție ca niciodată.

Exit mobile version