• Persoanele publice preferă să renunțe le telefoane și să se concentreze la e-mailuri.
  • Biber: În secolul 21 sunt manageri și asistenți personali pentru a răspunde la telefon.
  • Simon Cowell a schimbat telefonul pe iPad ca să se concentreze pe famiile și proiecte.

Tu cât timp stai pe telefon? Celebritățile de la Holywood, au început ușor, ușor să renunțe la telefoane. Ele preferă să se concentreze mai mult pe proiectele personale și familie și folosesc acum mailul.

Ce persoane publice au renunțat la telefon?

Fiind persoane publice nu mai vor să răspundă la tot felul de apeluri, mesaje sau e-mail-uri. E vorba de Justin Bieber, Tom Cruise, Elton John. Bieber, de exemplu, preferă dimineața cel mult să-și verifice e-mail-ul și cam atât. El spune ca în 2024 la apelurile pe care le primește răspund managerii, asistenții personali sau contabilii.

Și Simon Cowell în 2020 schimbase telefonul pe iPad. Voia să se deconecteze de la viața online și să se concentreze pe proiectele sale și familie. Cu câțiva ani în urmă Ed Seeren renunțase de tot la telefon. Răspundea la 10 e-mail-uri pe zi, și doar prietenilor.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

Persoanele publice simt că tehnologia modernă, în special telefoanele, aduc o suprasolicitare constantă în viața lor. Această deconectare este percepută ca o modalitate sănătoasă de a gestiona această presiune. Psihologii spun că dacă vrei să te deconectezi de la viața online, măcar un weekend pe lună e bine să arunci telefonul și să stai într-un loc liniștit, în pădure de exemplu.

Citește și